Як солдати РФ виправдовують свою агресію в Україні

Україна продовжує давати відсіч військам РФ

В Україні вже два тижні триває війна з військами РФ. Росія так і не спромоглася зайняти ключові точки, однак спробує це зробити знову. На окупованій території під Харковом, а саме у селі Циркуни, чоловік запитав у ворожих солдатів, навіщо вони взагалі прийшли на українську землю.

Довгий час на питання військові просто не відповідали, але під натиском один із них вигукнув: "Ми вас від НАТО захищати приїхали". Ця відповідь приголомшила чоловіка і він почав їм доводити протилежне, але все було марно. На щастя, чоловікові нічого не зробили, і він просто повернувся додому. Цю історію він розповів "Коментарям".

Нагадаємо, молоді солдати РФ регулярно здаються у полон українським військам. За словами хлопців, вони не знали, куди їдуть і думали, що це навчання. Швидше за все, з корупційних міркувань військове керівництво РФ змушувало молодих людей підписувати контракт або взагалі робило це за них.

Контекст:

 В Україну 24 лютого вторглися війська РФ. Ще з 4-ї ранку люди чули вибухи. Харків'яни масово почали покидати місто, скуповувати все у супермаркетах та ховатися у метро чи підвалах. Величезні черги до супермаркетів та аптек зберігаються щодня.

• У Харкові війська РФ обстріляли ринок. Загинув 16-річний хлопець. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області вбили дитину та бабусю. Тіла загиблих знайшли рятувальники під час розбору завалів одного з будинків. У Мережі опублікували страшні кадри з місця події.

• Ізюм знаходяться в оточенні ворога. Попри це, за допомогою бійців тероборони вдалося евакуювати 250 людей. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

 Чугуєв зазнав обстрілів з боку ворожих військ. Внаслідок події загинула росіянка, яка проживала в Україні останні десять років. Також є поранені, у тому числі дитина. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися