На Харківщині в житловий будинок потрапив снаряд: загинула дитина (ВІДЕО)

У будинку були батьки та ще дві дитини, вони не поранені

У місті Дергачі, що у Харківському районі, російські окупанти вкотре обстрілювали житлові будинки. Внаслідок попадання снаряда в один із будинків, загинула дитина. Про це на своїй офіційній сторінці у Facebook повідомив начальник Слідчого управління ГУ НПУ у Харківській області Сергій Болвінов.

За словами джерела, на момент попадання до будинку снаряда у приватному будинку перебувала сімейна пара та троє дітей. Внаслідок події загинула дитина 2007 року народження.

picture

"Дар'я пішла в іншу кімнату за іграшками для маленьких дітей і в цей момент до їхнього будинку в Дергачах потрапив снаряд", - пише Болвінов.

На опублікованих фотографіях з місця події видно, що будинок, де мешкає сім'я, був частково зруйнований. У деяких місцях стався обвал стелі, зруйновані стіни та вибиті вікна.

picture

Читайте також:

14 березня по Харкову було нанесено авіаудар російськими окупантами. Внаслідок події в центрі міста було зруйновано чотириповерховий будинок. Рятувальники розбирають завали. Про жертв та постраждалих поки що немає інформації. У Мережі опублікували відео з місця події.
У харківському екопарку продовжують гинути тварини. Власник екопарку розповів, що вихованці гинуть не лише від обстрілів, а ще й через сильний стрес, який кожен із них зараз переносить.

У Харкові російські окупанти обстріляли ринок. Внаслідок події загинув 16-річний хлопець. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області окупанти вбили дитину та бабусю. Тіла загиблих було виявлено рятувальниками під час розбору завалів одного з будинків. У Мережі опублікували страшні кадри з місця події.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися