З харківського екопарку вивозять тварин: мавпи та левеня тепер у безпеці (ВІДЕО)

В екопарку триває евакуація тварин, які страждають від постійних обстрілів та вибухів

Сьогодні власнику екопарку та його команді вдалося потрапити на територію, де знаходяться тварини та врятувати частину з них. Вся операція проходила під постійним обстрілом. Про це на своїй сторінці повідомив власник екопарку Олександр Фельдман.

За словами Олександра, з екопарку вдалося вивезти частину мавп та молодого левеня. Останнього відвезли додому до Фельдмана, де той тимчасово житиме.

"Щойно ми заїхали в екопарк, не встигли ще зупинити машину, почали падати міни. Нас було 13 людей. Ми бігали парком, відкривали клітки, а міни дедалі більше падали. Побили наші машини та ми ледве звідти поїхали", — розповів Фельдман.

Також він додав, що сьогодні планувалося забрати як мінімум 40 тварин з екопарку. Проте зробити цього не вдалося через постійні обстріли та велику небезпеку. Тварин продовжуватимуть поступово вивозити з екопарку.

Читайте також:

• У харківському екопарку внаслідок попадання снаряда знову загинули тварини. Власник екопарку повідомив, що тварини намагаються терміново евакуювати, однак зробити це складно, оскільки сам екопарк знаходиться на лінії вогню. Вирішили частину тварин перевезти додому до директора Олександра Фельдмана.

• У Фельдман Екопарку під мінометним та автоматним вогнем загинули двоє людей, які прийшли раз на три дні нагодувати тварин. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Власник харківського екопарку Олександр Фельдман розповів, що тварини помирають не лише від обстрілів, а й через сильний стрес, який вони переживають з початку війни. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися