"У ворога немає шансів взяти Харків", - Синегубов

Харківський губернатор упевнений, що спроби російських окупантів взяти Харків будуть провалені

Збройні Сили України утримують усі позиції оборони щодо Харкова. Російські окупанти не мають шансів взяти місто. Про це повідомляє портал "Коментарі. Харків", посилаючись на слова голови Харківської ОДА Олега Синєгубова.

Губернатор зазначає, що ворожі війська продовжують спроби атакувати Харкова, здійснюючи обстріл міста з повітря. За останню добу окупанти випустили дві ракети у центрі Харкова. Обстрілювали з реактивної системи залпового вогню "Смерч" район парку Горького, Сумського ринку, перехрестя Сумської та Динамівської.

"Під обстріл потрапила машина волонтерів організації Help Army. Від тяжкого поранення загинув 26-річний хлопець, поранена жінка. Число постраждалих встановлюється. Загалом за добу зафіксували 65 пострілів", — сказав Синєгубов.

Станом на ранок 15 березня, по Харківській області велися бойові дії у напрямках Ізюму, Балаклії, Дергачах.

Очільник Харківської ОДА повідомив, що сьогодні очікується відкриття "зеленого коридору", щоб евакуювати підопічних психоневрологічного інтернату в Осколі. Кілька днів тому майже знищили окупанти. Там залишилося 350 людей. Синєгубов запевняє, що буде зроблено все можливе, щоб урятувати людей.

Читайте також:

• 14 березня по Харкову було нанесено авіаудар російськими окупантами. Внаслідок події в центрі міста було зруйновано чотириповерховий будинок. Рятувальники розбирають завали. Про жертв та постраждалих поки що немає інформації. У Мережі опублікували відео з місця події.
У харківському екопарку продовжують гинути тварини. Власник екопарку розповів, що вихованці гинуть не лише від обстрілів, а ще й через сильний стрес, який кожен із них зараз переносить.

У Харкові російські окупанти обстріляли ринок. Внаслідок події загинув 16-річний хлопець. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися