Українські військові розповіли, як захищають Харків (ВІДЕО)

Захищати Харків зібралися люди з усіх куточків України, а їх вік – від 18 до 70 років

Українські захисники розповіли, як тримають оборону на одному із блокпостів на околиці колись мирної столиці Слобожанщини. Про це повідомляє портал "Коментарі. Харків", посилаючись на Східне оперативно-територіальне об'єднання Національної гвардії України.

За словами одного з військовослужбовців, російські війська пробивають менш захищені дороги, щоби пробити шлях для своєї колони. Також він зазначив, що настільки сильну зброю, як зараз, ще не застосовували, порівнюючи із ситуацією у 2014 році.

"На блокпосту з літака було випущено три бомби, вагою по 500 кг. Але жоден із бійців не залишив своїх позицій, навіть коли працювала така сильна зброя", - сказав військовослужбовець НГУ.

На блокпосту за свою землю спільно виють гвардійці, ЗСУ та тероборонівці. Усі вони з різних куточків України. Але їхня мета одна для всіх - захистити свою батьківщину.

Військовослужбовці також розповідають, що російські окупанти не переживають щодо втрат серед особового складу, а також втрат серед військової техніки. Щобільше, за них навіть немає документів та ідентифікаторів.

Читайте також:

• 14 березня по Харкову було нанесено авіаудар російськими окупантами. Внаслідок події в центрі міста було зруйновано чотириповерховий будинок. Рятувальники розбирають завали. Про жертв та постраждалих поки що немає інформації. У Мережі опублікували відео з місця події.

У харківському екопарку продовжують гинути тварини. Власник екопарку розповів, що вихованці гинуть не лише від обстрілів, а ще й через сильний стрес, який кожен із них зараз переносить.

У Харкові російські окупанти обстріляли ринок. Внаслідок події загинув 16-річний хлопець. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися