Окупанти обстріляли Харків "Градами": загинув волонтер

Чоловіків загинув під час евакуаційного виїзду

Сьогодні, 16 березня, Салтівка зазнала обстрілів "Градами" з боку російських окупантів. Внаслідок цього загинув волонтер та водій евакуаційного автобуса Антон Хрустальов. Про це на своїй сторінці у Facebook друг загиблого та харківський волонтер Василь Рябко.

Як передає приятель загиблого, Хрустальов брав участь у евакуації мирних громадян Харкова. Сьогодні під час чергового виїзду він потрапив під обстріл. Травми виявилися несумісними із життям.

Автор посту зазначає, що сам у результаті обстрілу не постраждав, оскільки знаходився ближче до будинку. Загиблого Рябко знав приблизно два тижні, але за цей час чоловік став справжнім другом. Разом вони евакуювали понад 300 людей, займалися розвезенням ліків, продуктів, а також надавали допомогу ТрО.

"Він говорив російською мовою і був типовим хлопцем зі Східного ХТЗ. Але якщо його не візьмуть на небо, я не знаю, хто там є взагалі. Сьогодні його вбив "російський світ"", - зазначив Рябко.

Волонтер також розповів, що загиблий залишився донькою.

Читайте також:

Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

• На Харківщині російські окупанти в черговий раз зірвали зелені коридори та людей не вдалося евакуювати.

У харківському СІЗО виявили мертвими двох людей, яких раніше затримали за мародерство.

• Губернатор Олег Синегубов розповів, яка ситуація у місті та області станом на 16 березня. Українські бійці змусили ворога відступити на колишні позиції.

У Харківській області російські окупанти розстріляли мирного жителя прямо у його гаражі. Потім загарбники вкрали гроші та авто загиблого та втекли з місця події.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися