Мер Харкова Ігор Терехов розповів про ситуацію у місті

Ситуація у Харкові 16 березня

Ситуація в Харкові на сьогодні залишається складною, оскільки місто постійно зазнає обстрілів з боку російських окупантів. Про це міський голова Харкова розповів під час телемарафону.

За словами Ігоря Терехова, 16 березня, під час чергового обстрілу було знищено один із ринків, що розташований у житловому мікрорайоні. Снаряди також потрапили до житлових будинків. Внаслідок пригоди є постраждалі. Чи є загиблі – Терехов не повідомив.

Також мер розповів, що спілкувався з мерами таких міст як Нью-Йорк, Чикаго та Бостон. У ході переговорів Терехов розповів їм про ситуацію, яка зараз відбувається у Харкові та просив їх підтримати звернення Зеленського, аби над Україною закрили небо.

"Ці міста мають своїх конгресменів. Мають своє потужне лобі. Вони обіцяли, що лобіюватимуть інтереси України, щоб закрити небо", — сказав Терехов.

Читайте також:

• Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

• На Харківщині російські окупанти в черговий раз зірвали зелені коридори та людей не вдалося евакуювати.

• У харківському СІЗО виявили мертвими двох людей, яких раніше затримали за мародерство.

• Губернатор Олег Синегубов розповів, яка ситуація у місті та області станом на 16 березняУкраїнські бійці змусили ворога відступити на колишні позиції.

• У Харківській області російські окупанти розстріляли мирного жителя прямо у його гаражі. Потім загарбники вкрали гроші та авто загиблого та втекли з місця події.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися