У Харкові внаслідок обстрілу згорів ринок (ФОТО, ВІДЕО)

Інформація про постраждалих встановлюється

Під час чергового обстрілу Харкова сталася пожежа на території ринку, що знаходиться на Салтівці. Про це портал "Коментарі. Харків" повідомляє з посиланням на пресслужбу ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, сьогодні, 16 березня, обстріли з боку російських окупантів призвели до займання торгових павільйонів на території ринку. До місця події було направлено рятувальників.

picture

Прибувши до палаючого ринку, співробітники ДСНС встановили, що площа пожежі становить приблизно 3 600 кв.м. Зазначається, що всього до ліквідації спалаху було залучено 51 особу та дев'ять одиниць техніки.

У пресслужбі ДСНС зазначили, що інформація про можливі жертви та постраждалих під час пожежі наразі встановлюється.

Читайте також:

• Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

• На Харківщині російські окупанти в черговий раз зірвали зелені коридори та людей не вдалося евакуювати.

• У харківському СІЗО виявили мертвими двох людей, яких раніше затримали за мародерство.

• Губернатор Олег Синегубов розповів, яка ситуація у місті та області станом на 16 березняУкраїнські бійці змусили ворога відступити на колишні позиції.

• У Харківській області російські окупанти розстріляли мирного жителя прямо у його гаражі. Потім загарбники вкрали гроші та авто загиблого та втекли з місця події.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися