Ворожі війська обстріляли будинки та ВНЗ у Харкові: є загиблі та постраждалі (ФОТО)

Внаслідок обстрілів у двох житлових будинках сталася пожежа

Сьогодні Харків зазнав чергового обстрілу з боку російських окупантів. Було пошкоджено будівлю ВНЗ та два житлові будинки. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, 18 березня, близько 9 години ранку, внаслідок ворожих обстрілів зазнав руйнування шестиповерхового навчального корпусу вищого навчального закладу, а також постраждали два сусідні житлові будинки. Через обстріл у житлових будинках спалахнула пожежа.

picture

Зазначається, що внаслідок події загинула одна людина. Ще одинадцятеро людей отримали різні травми. Одна людина перебуває під завалами.

picture

На місці працюю співробітники ДСНС. Загалом було залучено 55 осіб та 13 од. техніки.

picture

Читайте також:

У Харкові війська РФ двічі обстріляли ринок Барабашово. Під час гасіння пожежі ворог здійснив повторний обстріл, під час якого отримали численні осколкові поранення двоє рятувальників. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

В Ізюмі продовжуються бої. Окупанти прорвалися річкою, але були знищені українськими військовими. У Мережі було опубліковано фото ліквідованої ворожої техніки. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

На Харківщині: жінка врятувала свою доньку ціною власного життя. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися