На Харківщині російські військові зруйнували будинок: загинула дитина

Під час обстрілу будинку загинула родина з дитиною

В Ізюмському районі Харківської області окупантами обстріляли житловий будинок. Внаслідок цього загинуло четверо людей, серед них одинадцятирічний хлопчик. Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

Як передає джерело, сьогодні, 18 березня, у військовослужбовці ЗС РФ здійснили артилерійський обстріл села Заводи. Від обстрілу було зруйновано житловий будинок, у якому на той момент перебувала сім'я. Чоловік, дві жінки та одинадцятирічний хлопчик загинули на місці. Ще одна мешканка будинку отримала поранення.

Зазначається, що за цим фактом розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

На сайті Офісу Генерального прокурора України повідомляється, що з початку війни в Україні загинуло 109 дітей. Ще 130 отримали різні травми під час обстрілів та бомбардувань з боку окупантів.

Читайте також:

• У Харкові війська РФ двічі обстріляли ринок Барабашово. Під час гасіння пожежі ворог здійснив повторний обстріл, під час якого отримали численні осколкові поранення двоє рятувальників. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• В Ізюмі продовжуються бої. Окупанти прорвалися річкою, але були знищені українськими військовими. У Мережі було опубліковано фото ліквідованої ворожої техніки. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

• На Харківщині: жінка врятувала свою доньку ціною власного життя. Дівчинка отримала поранення. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися