У Харкові впіймали чоловіка, який «зливав» ворогові позиції української армії (ВІДЕО)

Мотивами дій зрадника була прихильність до ідей так званого «російського світу».

У Харкові затримали 37-річного чоловіка, який співпрацював із російськими окупантами та передавав їм різну важливу для них інформацію. Про це повідомляє портал "Коментарі. Харків", посилаючись на інформацію Управління СБ України в Харківській області.

37-річний уродженець Брянської області листувався до Telegram з невідомим, який просив його надати інформацію про розташування бойових розрахунків та військових техніки збройних сил України на території Харкова, а також результати ворожого обстрілу по житлових кварталах та об'єктах інфраструктури.

Починаючи з 8 березня, затриманий почав надавати окупантам важливу для них інформацію, яка могла завдати шкоди обороноздатності України.

У СБУ встановили, що нібито мотивами дій зрадника була прихильність до ідей так званого "російського світу".

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження (держзрада). За цей злочин затриманий може отримати покарання у вигляді довічного ув'язнення.

Читайте також:

Харків'янка "здала" своє місто російським окупантам. Жінка передавала російським військовим інформацію про місцеперебування військової техніки, особовий склад ЗСУ, а також про їхнє переміщення по Харкову.

У Харкові впіймали чоловіка, який за 40 тисяч гривень погодився передавати окупантам важливу інформацію. Харків'янину треба було відзначити в електронному вигляді координати розташування об'єкта критичної інфраструктури міста, а саме хлібзаводу "Салтівський" та ФЕД (військовий об'єкт).

Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися