Харків'янка "здала" своє місто російським окупантам (ФОТО)

Жінка передавала окупантам важливу інформацію про ЗСУ

Мешканка Харкова співпрацювала з окупантами, інформуючи їх про пересування українських військових містом. Про це повідомляється на офіційній сторінці "Офіс генерального прокурора" у Facebook.

Як передає джерело, у період з 25 лютого по 9 березня харків'янка передавала російським військовим інформацію про місцеперебування військової техніки, особовий склад ЗСУ, а також про їхнє переміщення по Харкову. При цьому харків'янка розуміла, що дані відомості будуть використані загарбниками для подальших бомбардувань мирного міста.

Громадянці було повідомлено про підозру у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України). У порядку ст. 615 КПК України їй обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Наразі триває досудове розслідування.

picture

Читайте також:

Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

• На Харківщині російські окупанти в черговий раз зірвали зелені коридори та людей не вдалося евакуювати.

У харківському СІЗО виявили мертвими двох людей, яких раніше затримали за мародерство.

• Губернатор Олег Синегубов розповів, яка ситуація у місті та області станом на 16 березня. Українські бійці змусили ворога відступити на колишні позиції.

  У харківському екопарку продовжують гинути тварини. Власник екопарку розповів, що вихованці гинуть не лише від обстрілів, а ще й через сильний стрес, який кожен із них зараз переносить.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися