На Харківщині окупанти перевозять людей до РФ

Жителів села відвозять до Білгородської області

У селі Руська Лозова, що у Дергачівському районі Харківської області, російські окупанти відвозять місцевих жителів до РФ. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Дергачівської громади В'ячеслав Задоренко.

Так, за словами мера, у селі Руська Лозова загарбники здійснюють нібито евакуацію громадян та перевозять їх до Білгородської області. Що чекає на цих людей після "евакуації", Задоренко не повідомив.

Також у своєму посту глава Дергачівської громади поінформував про те, що на окупованій частині Дергачівщини люди досі залишаються без світла. Поки що повернути електроенергію можливості немає.

Російські окупанти ведуть постійний обстріл житлових секторів у населених пунктах нашої громади. У зв'язку з цим провести роботу з відновлення електроенергії поки що неможливо.

Читайте також:

У Харківській області захоплено колону з гуманітарним вантажем. Президент Володимир Зеленський повідомляє, що після цього п'ять водіїв та медик перестали виходити на зв'язок.  

Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

На Харківщині: жінка врятувала свою дочку ціною власного життя. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

У Харкові війська РФ двічі обстріляли ринок Барабашово. Під час гасіння пожежі ворог здійснив повторний обстріл, під час якого отримали численні осколкові поранення двоє рятувальників. Докладніше читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися