Війна в Україні: харків'яни розшукують своїх зниклих родичів (ФОТО)

У місті сталося одразу кілька випадків зникнення людей з початку березня

З початку війни в Україні безвісти зникла велика кількість людей. Пошуково-рятувальний загін "Мілена" опублікував на своїй сторінці у Facebook інформацію про зниклих у Харкові.

Нерівна Надія Олександрівна

19 березня у Харкові безвісти зникла Нерівна Надія Олександрівна, 1949 року народження. Жінка вийшла з дому на вул. Фонвізіна 10, район Одеської, і не повернулася.

Прикмети: зріст 155 см, середньої статури, очі сірі, шатенка.

Була одягнена: куртка чорна, у нижній частині вишиті рожеві квіти, чорний фетровий берет, темно-сірі штани. Носить окуляри.

Зазначається, що з собою жінка не мала ні документів, ні телефону, ні грошей. Усіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцеперебування зниклої, просять повідомити за телефоном: 0954955387 (Ірина).

picture

Самойлов Ігор Анатолійович

10 березня на зв'язок зі своїми близькими перестав виходити Самойлов Ігор, 1981 року народження. Чоловік мешкає в районі Павлове Поле.

Родичі розмістили в Мережі фотографію зниклого та просять усіх, хто знає про його місцеперебування, повідомити про це за телефоном: 0961235237 (Софія Бондаренко).

При собі чоловік мав паспорт.

picture

Трейтяк В'ячеслав Іванович

У Харкові розшукується безвісти зниклий Трейтяк В'ячеслав Іванович. Чоловік є з дитинства інвалідом 1-ї групи. На зв'язок зі своєю родиною перестав виходити 7 березня.

Якщо ви володієте якоюсь інформацією про місцеперебування зниклого, повідомте про це за телефоном: 0979719761 (Юрій)

picture

Читайте також:

Під час війни у Харкові зникли кілька людей. Їхні родичі опублікували в Мережі орієнтування та фото зниклих. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

На Харківщині російський танк розстріляв авто з дітьми. В результаті загинули батьки та дев'ятирічна дівчинка. У живих залишився 17-річний хлопець. Він зазнав поранень і зараз перебуває під наглядом медиків.

ЗСУ завоювали перші трофеї ворога під час боїв на околиці Ізюма. Після Перемоги України трофеї будуть розміщені на горі Крем'янець як історичний експонат.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися