Під час обстрілу в Харківській області були вбиті діти

Загиблим було 7 та 16 років

Військовослужбовці ЗС РФ обстріляли село Оскіл Ізюмського району Харківської області. В результаті загинули семеро людей, серед яких діти та один підліток. Про це йдеться в Офісі генерального прокурора України.

Так, 27 березня російські окупанти здійснили артилерійський обстріл села. Один із будинків, у якому перебували люди, був сильно пошкоджений. В результаті загинули чотири особи, серед яких семирічна дитина. Чотирирічний хлопчик отримав поранення.

Цього ж дня в інших частинах села під час обстрілу загинули ще троє людей, серед яких 16-річний хлопець. Чотири особи отримали поранення.

За інформацією джерела, було розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Читайте також:

У Харківській області російські окупанти розстріляли мирного жителя прямо у його гаражі. Потім загарбники вкрали гроші та авто загиблого та втекли з місця події.

• У Харківській області військовослужбовці ЗС РФ обстріляли житловий масив. Внаслідок обстрілу загинула жінка. Вона закрила тілом свою 4-річну дочку. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.



Джерело: https://t.me/pgo_gov_ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися