Пункти видачі гуманітарної допомоги у Харкові змінилися: де її отримати

Гуманітарну допомогу можна отримати у пунктах видачі "Нової пошти" та "Укрпошти"

У Харкові продовжують роздавати гуманітарну допомогу мешканцям міста. Проте адреси пунктів видачі трохи змінились. Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної державної адміністрації.

Гуманітарна допомога доставляється до пунктів видачі "Нової пошти" та "Укрпошти", де потім харків'яни можуть її отримати. Зверніть увагу, що у списку пунктів видачі відбулися зміни. Нижче будуть опубліковані адреси, за якими можна отримати гуманітарну допомогу.

Адреси пунктів видачі у відділеннях "Укрпошти":

picture

Адреси пунктів видачі у відділеннях "Нової пошти":

picture

Раніше голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синегубов повідомляв, що наприкінці минулого робочого тижня було розвантажено 24 вагони та 7 фур гуманітарної допомоги. Це і харчові продукти, і теплий одяг, а також засоби гігієни та медикаменти.

Читайте також:

Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

• Олег Синегубов розповів про ситуацію у Харкові та Харківській області станом на 28 березня. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Один із харківських університетів відновив навчання. Освітній процес проходитиме дистанційно з 28 березня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися