"Це небезпечно": Терехов просить людей не повертатися у звільнені села

У звільнених селах для людей поки що небезпечно

Повертатися до звільнених сіл у передмісті Харкова ще небезпечно. Людям необхідно дочекатися офіційної інформації, коли можна буде повернутися. Про це міський голова розповів під час цілодобового телемарафону.

За словами Терехова, попри те, що села було звільнено військовими від російських окупантів, там зараз постійно проводять роботу наші військові та мінери. Мер просить усіх, хто покинув свої села, поки що залишатиметься там, де вони є та чекатимуть на наступну інформацію про ситуацію на Харківщині.

Що стосується Харкова, Терехов поки що просить мешканців ночувати в безпечних місцях - бомбосховищах, на станціях метрополітену, де є хоча б мінімальні умови, або ж у підвальному приміщенні. Міський голова пояснює, що зараз це необхідно для безпеки городян, оскільки коли окупанти знову почнуть бомбардувати місто - вдень чи ввечері, ніхто не знає.

Також мер прокоментував ситуацію у Циркунах. За його словами, ця територія зараз тимчасово окупована російськими загарбниками. Там зараз немає зв'язку. Проте Терехов наголосив, що це тимчасово, треба трохи зачекати.

Читайте також:

• Вранці 24 лютого в Харкові та області почалися обстріли. Городяни чули вибухи та постріли. Через деякий час частина місцевих жителів залишилася без води, опалення та інтернету. Також сьогодні на заправках та у банкоматів збираються величезні черги людей.

• У Харківській області під час спроби евакуації з блокадного міста загинув харківський студент та його батько. Про трагедію розповіли в університеті, де навчався загиблий хлопець.

• Губернатор Олег Синегубов розповів про ситуацію у Харкові та Харківській області на 30 березня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися