У Харкові попаданням снаряда було зруйновано підземний газопровід

Ремонтні роботи на ділянці поки що неможливі через постійні обстріли

В одному із районів Харкова російські військові пошкодили підземний газопровід під час чергового обстрілу міста. Про це повідомляє "Харківгаз" на своїй сторінці у Facebook.

За інформацією джерела, попаданням снаряда було зруйновано підземний газопровід середнього тиску діаметром 720 мм. Внаслідок цього без газопостачання залишилося приблизно 34 000 споживачів.

У "Харківгазі" зазначають, що зараз проведення ремонтних робіт є неможливим, оскільки тривають постійні обстріли з боку російських окупантів.

Раніше повідомлялося, що харківські газовики розробили нову схему газопостачання для заміни зруйнованих газових мереж, провівши перемонтаж об'єктів газорозподільної системи та розпочали підключення газу до будинків, а це понад 5 тисяч споживачів.

Читайте також:

• У Харківській області від квітня відбудуться зміни у цінах на проїзд.

• Під Харковом ЗСУ ліквідували російського полковника. Загиблий був командиром 200-ї окремої мотострілецької бригади (військова частина 08275, Печенга). Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області під час спроби евакуації з блокадного міста загинув харківський студент та його батько. Про трагедію розповіли в університеті, де навчався загиблий хлопець.

• У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській обласній державній адміністрації повідомили, де 31 березня харків'яни можуть отримати гуманітарну допомогу. Наголошується, що адреси пунктів видачі змінилися.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися