У Харківській області підвищують ціни на проїзд

Нові ціни на проїзд почнуть діяти з 1 квітня

У місті Красноград, що на Харківщині, з квітня зміняться ціни на приміських маршрутах. Про це повідомили у пресслужбі Красноградської міської ради.

Як передає джерело, раніше до міської ради надійшло повідомлення від ТОВ "Фенікс" про підвищення вартості проїзду на деяких маршрутах. Причина зміни тарифу на проїзд пов'язана з підвищенням цін на паливно-мастильні матеріали. Таким чином, буде підвищено ціни на проїзд на наступних маршрутах:

АС Красноград - Покровське 30.00 грн;

АС Красноград – Н. Камишевата 45.00 грн;

АС Красноград – Тишенківка 40.00 грн;

АС Красноград - Берестовенька 40.00 грн;

АС Красноград-АС мікрорайон 10.00 грн;

АС Красноград - АС мікрорайон, ж/д 10.00грн;

Новий тариф почне діяти з 1 квітня 2022 року.

Читайте також:

• Чому російські окупанти так наполегливо і так звіряче, з варварськими обстрілами, намагаються захопити Харків? Чому в них нічого не вийде? Як перша столиця України зміниться після цієї війни? За відповідями на ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів.

• У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

• Під Харковом ЗСУ ліквідували російського полковника. Загиблий був командиром 200-ї окремої мотострілецької бригади (військова частина 08275, Печенга). Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області під час спроби евакуації з блокадного міста загинув харківський студент та його батько. Про трагедію розповіли в університеті, де навчався загиблий хлопець.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися