Ситуація у Харкові та області на 31 березня - ХОДА

Харків та область зазнають постійних обстрілів з боку окупантів

Минулої доби ворожі війська не переставали обстрілювати Харків і область. Було завдано 47 разів артилерійських, мінометних, танкових ударів. Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

Від обстрілів, зокрема, постраждали райони П'ятихаток, ХТЗ та Олексіївки. Також було зафіксовано близько 380 обстрілів із "Граду" та "Смерчу". У Салтівці ворог пошкодив газопровід, була сильна пожежа, зараз рятувальники її локалізували.

Обстріл також зазнав міста Дергачі, що в Харківській області. В результаті загинула одна людина. Ще двоє поранено. У місті було зруйновано будівлю міської ради, а також пошкоджено житлові будинки. У цьому напрямку наші ЗСУ працюють і поступово виганяють ворога.

Найскладнішим на сьогодні залишається Ізюм. Там постійно продовжуються бої та обстріли.

"Ми щодня працюємо над відкриттям "зелених" коридорів. Але поки що Росія не дає нам такої можливості", - сказав Синєгубов.

Губернатор наголосив, що зараз дії окупантів передбачити складно, оскільки вони діють хаотично. Однак попри це Синєгубов запевняє, що наші Збройні Сили утримують позиції та проганяють ворога подалі від області.

Читайте також:

• У Харківській області від квітня відбудуться зміни у цінах на проїзд.

Під Харковом ЗСУ ліквідували російського полковника. Загиблий був командиром 200-ї окремої мотострілецької бригади (військова частина 08275, Печенга). Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області під час спроби евакуації з блокадного міста загинув харківський студент та його батько. Про трагедію розповіли в університеті, де навчався загиблий хлопець.



Джерело: https://t.me/synegubov/2779
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися