У Харківському екопарку побували мародери (ВІДЕО)

Невідомі проникли у сувенірний кіоск

У Фельдман Екопарк, який знаходиться на лінії вогню та перебуває під постійними обстрілами з боку окупантів, пробралися мародери. Про це повідомили у пресслужбі екопарку.

Зазначається, що поки що люди, ризикуючи своїм життям, приходять в екопарк, щоб погодувати чи евакуювати тварин, перебувають і ті, хто ризикуючи життям приходить мародерствувати. Так, наприклад, невідомі проникли в кіоск із сувенірною продукцією, що розташований на території екопарку.

"Залізли в кіоск із сувенірною продукцією, для чого – незрозуміло. Зрозуміло, що правоохоронці зараз не в змозі повністю контролювати город, що піддається регулярним обстрілам, тому деякі його жителі, на жаль, показують себе "у всій красі"", - йдеться в повідомленні.

Також у пресслужбі наголосили, що більшість харків'ян волонтерять, допомагають один одному та повністю виправдовують звання Міста-героя, присвоєне Харкову. Але водночас є й ті, що не лише залазять у кіоски, а й намагаються "кошмарити" великий бізнес.

"Не сумніваюся, що це глибоко тимчасове явище і всі мародери дуже швидко отримають за заслугами", - підсумували в пресслужбі.


Читайте також:

• У харківському екопарку внаслідок попадання снаряда знову загинули тварини. Власник екопарку повідомив, що тварини намагаються терміново евакуювати, однак зробити це складно, оскільки сам екопарк знаходиться на лінії вогню. Вирішили частину тварин перевезти додому до директора Олександра Фельдмана.

• У Фельдман Екопарку під мінометним та автоматним вогнем загинули двоє людей, які прийшли раз на три дні нагодувати тварин. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Власник харківського екопарку Олександр Фельдман розповів, що тварини помирають не лише від обстрілів, а й через сильний стрес, який вони переживають з початку війни. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.

• З Екопарку було вивезено чотири орангутанги - Вася, Кузя, Мессі та Поночка, а також дев'ять шимпанзе. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися