Як виглядає Харківський екопарк після обстрілу російськими окупантами (ВІДЕО)

Куточків, куди б не прийшла війна, на території екопарку вже не залишилося зовсім

Фельдман екопарк, що знаходиться на лінії вогню, продовжує страждати від обстрілу. Нові руйнування та сліди обстрілів з'являються буквально щодня. Відео, яке було знято на території екопарку, розмістив на своїй сторінці Олександр Фельдман.

Автор відео зазначає, що місць куди б не прийшла війна, на території екопарку вже не залишилося. Під час останнього обстрілу було пошкоджено вольєр лемурів. На щастя, самих тварин вдалося евакуювати ще до цієї події. Тому ніхто з мешканців екопарку не постраждав цього разу. Проте багатьох вихованцям пощастило набагато менше.

На день раніше Фельдман повідомляв, що під обстрілами загинула пара бізонів. Десятимісячний бізон лишився без батьків. Можливості вивезти його, не наразивши істотну небезпеку життя людей, немає: район вольєра прямо прострілюється з ворожих позицій.

picture

Читайте також:

• У харківському екопарку внаслідок попадання снаряда знову загинули тварини. Власник екопарку повідомив, що тварини намагаються терміново евакуювати, однак зробити це складно, оскільки сам екопарк знаходиться на лінії вогню. Вирішили частину тварин перевезти додому до директора Олександра Фельдмана.

• У Фельдман Екопарку під мінометним та автоматним вогнем загинули двоє людей, які прийшли раз на три дні нагодувати тварин. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Власник харківського екопарку Олександр Фельдман розповів, що тварини помирають не лише від обстрілів, а й через сильний стрес, який вони переживають з початку війни. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.

• З Екопарку було вивезено чотири орангутанги - Вася, Кузя, Мессі та Поночка, а також дев'ять шимпанзе. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися