Як зараз працює влада Ізюма

З початку війни міська влада повністю змінила формат роботи

Міська влада Ізюма не розпалася і не розбіглася. Усі продовжують працювати цілодобово. Про це повідомляє заступник Ізюмського міського голови Володимир Мацокін.

У зв'язку з численними звинуваченнями громадян про те, чому Мацокін зараз не перебуває в блокадному Ізюмі, заст. мера вирішив висловити свою думку щодо сьогоднішньої ситуації та роботи міської влади.

"В Ізюмі, де немає зв'язку, де окупант глушить сигнал працювати неможливо, і ми про це сказали відразу. Міська влада не розпалася, не розбіглася, ми працюємо в режимі 24/7 ще з 24.02.2022 року", - сказав Мацокін.

Також він зазначив, що окупанти використовують практику викрадення міських голів, депутатів та керівників. У зв'язку з цим заступник мера бачить два варіанти у разі продовження роботи у місті:

"Або потрапити в застінки ворога і бути розстріляним, або піти з ним на співпрацю. Перше - дурість, безглузда і безрезультатна. Друге - неможлива і довічна ганьба", - підкреслив Мацокін.

Також Мацокін звернувся до тих, хто вважає прийнятним виходом із ситуації співпрацю з ворогом.

"Цікаво, щоб 1941-1945 рр. так чинили всі та всюди, була б у вас можливість ходити 9 травня на Кременець на факельну ходу? Була б тоді Перемога? Кого і над ким? Ми ж спадкоємці дідів, що воювали. Або ні? Або Перемога для нас тільки смолоскип, салют і шашлик з горілкою?", - підсумував заступник. мера.

Нагадаємо, що керівництво Ізюма залишило місто через запеклі бойові дії, відсутність зв'язку та роботи колаборантів.

Читайте також:

• Чим зараз займається мер Ізюма.

Гуманітарна катастрофа в Ізюмі перетворюється на геноцид. Людей 20 днів тримають у заручниках

• У Харківській області під час спроби евакуації з блокадного міста загинув харківський студент та його батько. Про трагедію розповіли в університеті, де навчався загиблий хлопець.

У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися