"Харків точно не візьмуть: Арестович розповів, куди на Харківщині йтимуть російські окупанти

Арестович повідомив, куди наступатиме РФ

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович дав інтерв'ю Тетяні Поповій розповів про обстановку на фронті у 41 день війни. Він розповів про те, куди наступатимуть російські окупанти та про ситуацію в Харкові.

За словами Арестовича, загарбники продовжать наступ на Харків та область. На півночі, північному сході та сході українські військові "посунули" окупантів. А на заході та північному заході (Куп'янськ та Валуйки) – великий залізничний вузол, звідки російські військові завозять резерви та кидають на Ізюм.

"Там іде важка метушня, бо це місце, з якого вони збираються з півночі оточувати наші війська в зоні ООС. Там важкі бої. У Харкові досі ведеться вогонь з артилерії", - сказав Арестович.

Також він наголосив, що Харків взяти російським окупантам точно не вдасться, Харків відіб'ється. Головні зусилля загарбником сконцентровані на оточення наших військових у зоні ООС.

"Вони намагаються бити від Ізюма на південний захід. Зараз там пауза, бо вони зібрали там збірну солянку військ. Там і російські менти, і Росгвардія та пожежники та залізничники, десантники. Частина підрозділів уже місяць у боях, частина лише прибула з Росії "Родзинки вони взяли та після цього вони "здохли". Тепер їм потрібне переформування та доповнення, тому й поїхали частини з РФ, які залишилися, щоб посилити цей напрям", - додав Арестович.

Читайте також:

• У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

• У харківській області російські окупанти захопили одне із сіл. У Генштабі розповіли про ситуацію в області на 5 квітня. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• Загарбники продовжують обстрілювати Харків та Харківську область. За один день загинули 7 людей та ще 34 дістали поранення.

• Які магазини працюють у Харкові 5 квітня. Адреси та графік роботи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися