Ситуація у Харкові та області на 6 квітня - ХОДА

У ніч на 6 квітня окупанти завдали 27 ударів по житлових кварталах Харкова з різних видів зброї

Ворог продовжує завдавати хаотичних ударів по цивільній інфраструктурі, намагаючись деморалізувати населення. Про це повідомляє голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

За словами губернатора, під час нічного обстрілу постраждали райони: ХТЗ, Північна Салтівка, П'ятихатки, Мала Рогань, Дергачі. Загалом було завдано 27 ударів із різних видів зброї за останню ніч.

Найгарячішою точкою, як і раніше, залишається Ізюм. На сьогодні ведуться активні бої у напрямку Ізюма, росіяни намагаються прориватися, але їм це не вдається, натомість окупанти зазнають великих втрат.

Вночі було знищено ворожий літак К-52, а також було знищено колону танків, які намагалися прорватися у напрямку населеного пункту Барвінкове. За цим напрямком ворог також зазнав великих втрат як у техніці, так і серед свого особового складу.

Зараз існує дуже висока ймовірність обстрілів, зокрема з авіації. Тому харків'ян просять не ігнорувати сигнали тривоги та одразу ж йти в укриття.

Також Синєгубов зазначив, що у районі Ізюма проводяться евакуаційні заходи. Громадян закликають стежити за повідомленнями органів місцевого самоврядування та по можливості тимчасово переїхати у безпечніші місця.

Читайте також:

• У Харківській області під час спроби евакуації з блокадного міста загинув харківський студент та його батько. Про трагедію розповіли в університеті, де навчався загиблий хлопець.

• На Харківщині російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

• На Харківщині розстріляли людей та спалили їх у машині. Злочинці спробували приховати сліди злочину та видати смерть своїх жертв за смерть внаслідок ворожого обстрілу. Один із підозрюваних у цьому страшному злочині затриманий. Ще п'ятеро його спільників зараз ховаються на території, що тимчасово окупована російськими загарбниками. У поліції опублікували відео із затримання одного зі зловмисників.



Джерело: https://t.me/synegubov/2821
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися