З Екопарку під обстрілами вивезли частину тварин (ВІДЕО)

Евакуація тварин триватиме

З Фельдмана Екопарку, що знаходиться буквально на лінії вогню, вдалося вивезти ще частину тварин. На щастя, знайшлися люди, які готові допомагати у вивезенні вихованців з Екопарку. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Олександр Фельдман.

5 квітня були вивезені великі хижаки - два леви, ягуар та пантери, а також вдалося забрати журавлів. Зазначається, що цього дня був чи не найсильніший обстріл Екопарку. Велика кількість тварин загинуло, а також у парку багато серйозних руйнувань.

Раніше Фельдман повідомляв, що вольєри великих тварин практично зруйновані, це може призвести до того, що налякані хижаки виберуться з Екопарку і підуть у бік Харкова, що несе за собою велику небезпеку для людей. Оскільки Екопарк під постійними обстрілами, вивезення великих тварин стало практично неможливим. Ухвалювалося рішення про приспання вихованців. Проте свою допомогу в евакуації тварин запропонувала одразу велика кількість людей.

Увечері 5 квітня Фельдман заявив, що для порятунку мешканців парку вже їде транспорт, їдуть необхідні клітини, їдуть люди, які не бояться вивозити тварин із зони зйомки. Врятованих вихованців готові приймати у багатьох місцях.

Читайте також:

• У харківському екопарку внаслідок попадання снаряда знову загинули тварини. Власник екопарку повідомив, що тварини намагаються терміново евакуювати, однак зробити це складно, оскільки сам екопарк знаходиться на лінії вогню. Вирішили частину тварин перевезти додому до директора Олександра Фельдмана.

• У Фельдман Екопарку під мінометним та автоматним вогнем загинули двоє людей, які прийшли раз на три дні нагодувати тварин. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Власник харківського екопарку Олександр Фельдман розповів, що тварини помирають не лише від обстрілів, а й через сильний стрес, який вони переживають з початку війни. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.

• З Екопарку було вивезено чотири орангутанги - Вася, Кузя, Мессі та Поночка, а також дев'ять шимпанзе. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися