В Ізюмі депутат допомагав російським окупантам

Депутату заочно повідомили про підозру у державній зраді

Депутат VIII скликання Ізюмської міської ради перейшов на бік країни-агресора та надавав усіляку допомогу російським військовим. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

За даними слідства, ізюмський депутат передавав військовослужбовцям РФ відомості про громадян України, які надавали допомогу ЗСУ, брали участь у проведенні АТО/ОГС на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, а також представників правоохоронних органів, територіальної оборони м. Ізюм та членів їхніх сімей.

Як повідомляє джерело, у зв'язку з приховуванням депутата від слідства на даний час вживаються заходи щодо дотримання процедури вручення повідомлення про підозру, після чого буде вирішено питання про його затримання та обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Депутату заочно повідомили про підозру у держзраді.

Читайте також:

• На Харківщині розстріляли людей та спалили їх у машині. Злочинці спробували приховати сліди злочину та видати смерть своїх жертв за смерть внаслідок ворожого обстрілу. Один із підозрюваних у цьому страшному злочині затриманий. Ще п'ятеро його спільників зараз ховаються на території, що тимчасово окупована російськими загарбниками. У поліції опублікували відео із затримання одного зі зловмисників.

• На Харківщині зникли волонтери, які доставляли гуманітарну допомогу. Троє чоловіків не виходять на зв'язок із 3 квітня. Саме того дня вони вирушили до Балаклії відвозити гуманітарку.

• У Харкові після ракетного обстрілу спалахнув ВНЗ. На місці пригоди працювали рятувальники. За інформацією ДСНС, площа пожежі становить 600 кв.м.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися