У Харківській області міста не збираються проводити евакуацію

У Чугуєві не проводитимуть масової евакуації

На Харківщині з Чугуєва поки що не будуть організовано евакуювати жителів. Про це розповіла мер міста Галина Мінаєва.

"Наскільки це можливо, всі повинні бути в безпечних умовах, в укриттях, а хто прийняв для себе рішення тимчасово виїхати з міста - краще все-таки перечекати в безпечних умовах. Але це має бути рішення кожного", - сказала Галина Мінаєва.

Нагадаємо, Ігор Терехов зазначав, що поки з Харкова не проводитимуть масової евакуації й людям не треба панікувати.

Контекст:

Жителі міста Лозова мають можливість евакуюватись до інших міст. Якийсь час тому голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов заявив про те, що жителям Лозової рекомендується евакуюватися з міста через загрозу нових ракетних ударів.

• Мер Харкова Ігор Терехов розповів, що має обов'язково змінитись у місті після закінчення війни.

• Харків'ян попередили про шахраїв, які нібито ведуть збір коштів на допомогу тваринам. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• На Харківщині розстріляли людей та спалили їх у машині. Злочинці спробували приховати сліди злочину та видати смерть своїх жертв за смерть внаслідок ворожого обстрілу. Один із підозрюваних у цьому страшному злочині затриманий. Ще п'ятеро його спільників зараз ховаються на території, що тимчасово окупована російськими загарбниками. У поліції опублікували відео із затримання одного зі зловмисників.

• На Харківщині зникли волонтери, які доставляли гуманітарну допомогу. Троє чоловіків не виходять на зв'язок із 3 квітня. Саме того дня вони вирушили до Балаклії відвозити гуманітарку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися