У звільненому від військових РФ селі на Харківщині знайшли тіло фельдшера зі слідами тортур

Руки чоловіка були пов'язані за спиною

У звільненому від російських окупантів селі Гусарівка, що в Ізюмському районі Харківської області, спливає дедалі більше подробиць звірств, які робили військові РФ. Деякі із них у своєму Telegram-каналі розповів радник голови МВС Антон Геращенко.

За його словами, біля одного із приміщень сільськогосподарського товариства у с. Гусарівка виявлено тіло чоловіка, який працював фельдшером у лікарні. Під час огляду на тілі загиблого було виявлено різні травми та синці по всьому тілу та на обличчі, що свідчить про звірячі тортури з боку окупантів. Руки чоловіка були пов'язані за спиною. В області грудної клітки чоловіка виявлено кульове поранення.

Крім того, на автодорозі біля села Гусарівка виявлено легковий автомобіль, у салоні якого перебували три трупи (чоловіка, дружини та їхня трирічна дитина). Наразі вже відомо, що причиною смерті сім'ї з дитиною стала вибухова травма внаслідок артилерійського обстрілу.

Нагадаємо, що в підвалі одного з будинків у Гусарівці знайшли спалені тіла трьох мирних жителів, які перед смертю зазнали тортур. Російські окупанти обклали тіла громадян автомобільними шинами та підпалили.

"Під час окупації населеного пункту військовослужбовці російської федерації поводилися зухвало та цинічно, грабували майно мешканців села, забороняли виходити зі своїх будинків. Російські мародери забирали їхні транспортні засоби", - додав Геращенко.

Наголошується, що в ході опитування місцевих жителів села Гусарівка встановлено, що наразі безвісти зникли шість місцевих жителів (чоловіків), доля яких невідома. Місцеві кажуть, що ці люди перебували у полоні.

Читайте також:

• Мер Харкова Ігор Терехов розповів, що має обов'язково змінитись у місті після закінчення війни. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 

• Харків'ян попередили про шахраїв, які нібито ведуть збір коштів на допомогу тваринам. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• З початку війни в Харківській області безвісти зникли кілька людей. Рідні та близькі зниклих опублікували в Мережі їхні фото та орієнтування. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Ситуація у Харківській області на 8 квітня. У Генштабі розповіли, що робить ворог.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися