Бомбардування в Харківській області: зруйновано будинки та лікарні (ФОТО)

Про жертв та постраждалих не повідомляється

За останню добу російські окупанти завдавали ударів по місту Дергачі. В результаті було пошкоджено будівлі та будинки. Про це повідомляють у пресслужбі Дергачівської міської ради.

За інформацією джерела, внаслідок бомбардувань суттєвих пошкоджень було завдано цивільної інфраструктури та житлових масивів міста Дергачі.

больница

Зазначається, що у місті було зруйновано Центр первинної медико-санітарної допомоги, суттєво пошкоджено будівлі стаціонарного відділення Дергачівської центральної лікарні, Дергачікомунсервісу, а також промислового підприємства "Кіндерленд".

больница

Крім того, частково зруйновано та серйозно пошкоджено приватні будинки в різних районах міста. Про жертв та постраждалих не повідомляється.

война

Читайте також:

У звільненому від військових РФ селі, що на Харківщині, знайшли тіло фельдшера зі слідами тортур. Також у селі було знайдено мертвою родину з дитиною. До цього там знайшли трьох місцевих мирних жителів, чиї тіла були спалені російськими окупантами. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• Харків'ян попередили про шахраїв, які нібито ведуть збір коштів на допомогу тваринам. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• З початку війни в Харківській області безвісти зникли кілька людей. Рідні та близькі зниклих опублікували в Мережі їхні фото та орієнтування. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Ситуація у Харківській області на 8 квітня. У Генштабі розповіли, що робить ворог.

• У селі на Харківщині виявили трупи мирних громадян, яких перед смертю катували та потім спалили російські окупанти.



Джерело: https://t.me/der_rada/549
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися