На Харківщині збили ворожий гелікоптер

Вартість збитого вертольота становить приблизно 16 мільйонів доларів

На Харківщині українським військовим вдалося збити російський гелікоптер Ка-52. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу ЗСУ у Facebook.

За інформацією джерела, збити ворожу техніку вдалося воїнам Десантно-штурмових військ Збройних Сил України у Харківській області.

"За військовою номенклатурою бойовий вертоліт Ка-52 "Алігатор" вважається командирською машиною. Випускається з 2008 року, має на озброєнні гарматну установку з лазерною системою наведення, протитанковий ракетний комплекс, авіабомби та іншу зброю", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зразкова вартість збитого російського вертольота становить 16 мільйонів доларів США.

Читайте також:

Окупанти бояться йти у наступ у Харківській області. Про це один із них відкрито розповів своїй матері телефоном. СБУ перехопила розмову та опублікувала в Мережі запис. Також загарбник запевнив, що війна не скінчиться до 9 травня.

• У блокадному Ізюмі російські загарбники призначили свого мера. Новий т.з. і. о. мера Владислав Соколов народився в Ізюмі Чоловік раніше працював міліціонером, а потім завідував сектором банківської безпеки у "Ощадбанку".

• У Харкові змінилися адреси пунктів видачі городянам гуманітарної допомоги. У Харківській обласній військовій адміністрації опублікували перелік актуальних адрес. Нагадаємо, що гуманітарну допомогу роздають у відділеннях "Нової пошти" та у відділеннях "Укрпошти".

• В одному з міст Харківської області російські окупанти організували в будівлі заводу справжній концтабір, де піддають людей катуванням, психологічному та фізичному насильству.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися