У бою на Харківщині загинув український воїн: у нього залишилося троє дітей (ФОТО)

Війна продовжує забирати життя українських військових, які відважно захищають свою землю

Під Лозовою під час боїв загинув військовий із міста Валки, що на Харківщині, Дудник Роман Олексійович. Про це повідомляється у пресслужбі Валківської міської ради.

За інформацією джерела, у 2020 році Роман Олексійович був призваний до збройних сил України Валківським РВК. Ніс військову службу на контрактній основі, був гранатометником механізованого відділення у своїй військовій частині. Трагедія сталася 19 квітня 2022 року.

"Не можна словами залікувати біль та гіркоту від втрати сина матері. У Романа Олексійовича залишилося троє дітей. Світла пам'ять про захисника України вічно живіть у серцях валківчан", - пишуть у міськраді.

Прощальна церемонія у загиблим воїном відбувається сьогодні, 3 травня, з 12:00 на вулиці Богдана Хмельницького, 7 у місті Валки.

picture

Читайте також:

 У Міністерстві оборони США заявили, що Збройні Сили України відігнали російських окупантів від Харкова на 40 кілометрів.

 У районі Ізюму Харківської області російські окупаційні війська продовжують обстріл позицій та підрозділів Збройних Сил України.

 У Харкові через постійні обстріли з боку російських окупантів змінили час тривалості обмежень комендантської години.

• Під час евакуації мешканців звільненого села Руська Лозова під мінометний обстріл потрапила колона волонтерських автомобілів. Постраждала одна людина. Дві машини були пошкоджені та не змогли продовжувати шлях.

• У Мережі показали, як сьогодні виглядає блокадний Ізюм, який перебуває під повною окупацією російських загарбників з початку квітня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися