"Наші машини побачили з безпілотника та пішов обстріл": Дмитро Комаров побував у Харкові (ФОТО, ВІДЕО)

Журналіст показав своїй двомільйонній аудиторії, як зараз виглядає Харків

Відомий український тревел-журналіст Дмитро Комаров відвідав місто Харків і встиг зробити відео та кілька кадрів, зобразивши зруйновані "російським світом" житлові будинки та будівлі. На своїй сторінці в Instagram Комаров прокоментував свою поїздку та розповів, що їхні машини окупанти побачили з безпілотника та розпочали обстріл.

За словами тревел-журналіста, він побував на Салтівці. Там йому вдалося отримати дозвіл на зйомку району з дрону. Закарбувати вдалося лише кілька будинків, проте цього цілком достатньо, щоб передати цими кадрами весь жах, який твориться у місті.

"Багато будинків пробито наскрізь. Та й у решті Харкова немає необстріляних місць. росіяни хочуть знищити Харків. Безпечних місць у місті немає. Взагалі. Тобто зовсім. Прилетіти може, куди завгодно. Луплять градами, артою, ракетами. У центрі спокійніше, але ризик скрізь і завжди", - написав Комаров.

Водночас журналіст відзначив і хорошу новину - мінометами ворог уже не дістає, бо Збройні Сили України в Харкові та області впевнено та чітко відсувають нелюдів усе далі і далі від міста.

"Приблизно тиждень тому я не міг пройти відкритою місцевістю на Салтівці довше 7-10 хвилин - тут же по нам летіли міни. Зараз злочинці з Росії вже не дістають мінами до Харкова, тому луплять містом з градів і важкої арти. Зносять Салтівку з особи землі. Більш підлу війну складно собі уявити", - додав Комаров.

Також, за словами Дмитра, йому вдалося зробити лише чотири фотографії, після чого їхня машина була помічена з безпілотника. Відразу після цього розпочався обстріл. На щастя, журналіст не постраждав.

"Тільки кінчений подив може вірити в ту брехню про "спецоперацію", яку несе російська пропаганда і керівництво Росії. Армія Росії - вбивці. Мовчазна згода росіян - співучасть. Тим, хто мовчить або підтримує, немає виправдання", - підсумував Комаров.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Дмитра Комарова (@komarovmir)


Читайте також:

 У Міністерстві оборони США заявили, що Збройні Сили України відігнали російських окупантів від Харкова на 40 кілометрів.

 У районі Ізюму Харківської області російські окупаційні війська продовжують обстріл позицій та підрозділів Збройних Сил України.

 У Харкові через постійні обстріли з боку російських окупантів змінили час тривалості обмежень комендантської години.

• Під час евакуації мешканців звільненого села Руська Лозова під мінометний обстріл потрапила колона волонтерських автомобілів. Постраждала одна людина. Дві машини були пошкоджені та не змогли продовжувати шлях.

• У Мережі показали, як сьогодні виглядає блокадний Ізюм, який перебуває під повною окупацією російських загарбників з початку квітня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися