Блокадний Ізюм: городяни, ризикуючи життям, евакуюються

В Ізюмі зараз перебуває понад 15 000 людей

Вже понад два місяці місто Ізюм, що на Харківщині, знаходиться під окупацією. Декому, ризикуючи власним життям, вдається вибратися з полону. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Ізюмської міськради Максим Стрельник.

За словами джерела, в Ізюмі зараз перебуває понад 15 000 людей. Місто знаходиться у повній ізоляції, також в Ізюмі зараз справжня гуманітарна катастрофа, оскільки завести туди продукти та медикаменти просто неможливо. Але деяким, ризикуючи життям, все ж таки вдається вирватися з ворожого полону.

"Втративши все, ці люди вкрай потребують негайної допомоги та підтримки, тому міська влада забезпечує їх найнеобхіднішим. Так, ізюмчани, які евакуювалися з міста, отримують харчові продукти та ліки", - зазначив Стрельник.

Також Стрельник зазначив, що найбільше радіють діти, оскільки знову можуть скуштувати солодощі. Місцева влада разом із волонтерами намагається надавати необхідну допомогу всім евакуйованим.

"Також ми готуємось, коли відбудеться деблокування Ізюму, направити товари першої необхідності для наших земляків", - підсумував Стрельник.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• У блокадному Ізюмі російські загарбники призначили свого мера. Новий т.з. і. о. мера Владислав Соколов народився в Ізюмі Чоловік раніше працював міліціонером, а потім завідував сектором банківської безпеки у "Ощадбанку".

• В одному з міст Харківської області російські окупанти організували в будівлі заводу справжній концтабір, де піддають людей катуванням, психологічному та фізичному насильству.

• Дівчата з Харківської області, які вижили після звірств окупантів, розповіли про те, що з ними робили російські військові.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися