На Харківщині спіймано колаборанта: ВІДЕО з його квартири

Колаборант проводив проросійську пропаганду у соціальних мережах

Служба безпеки України викрила чергового зрадника, який підтримував "російський світ" та дії російських окупантів. Про це повідомили у пресслужбі СБУ.

Зрадником виявився мешканець Красноградщини. За інформацією джерела, чоловік проводив проросійську пропаганду у соціальних мережах. Під час війни він розповсюджував антиукраїнські пропагандистські матеріали. Крім того, у своїх посадах затриманий дискредитував ЗСУ та виступав із підтримкою окупантів.

У пресслужбі зазначають, що наразі проводяться слідчі дії. Вирішується питання щодо повідомлення колаборанту про підозру за ст. 111-1 (Колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.

У СБУ також опублікували відео із квартири спійманого зрадника.

Раніше портал "Коментарі" поінформував:

СБУ перехопила чергову телефонну розмову окупанта із родичем. Цього разу російський військовий хвалився батькові, що їм вдалося впіймати двох полонених у Харківській області. Одному з полонених, за словами загарбника, вони відрізали вухо, бо він хотів казати потрібну їм інформацію.

• Російські окупанти обстріляли село у Харківській області забороненими Женевською конвенцією фосфорними бомбами. Українським військовим вдалося зняти на відео момент "прильоту". Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• У селі на Харківщині російські окупанти застосували заборонені фосфорні бомби. Українським бійцям вдалося зафіксувати момент "прильоту". Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

• В Ізюмі машина рятувальника потрапила під обстріл окупантів. Від травм 39-річний чоловік помер на місці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися