Харківські воїни показали, як знищують окупантів (ВІДЕО)

Наші захисники продовжують перетворювати ворога на вугілля.

Щодня українські військові захищають нашу землю від російських окупантів. Війна триває вже 91 добу, проте наші воїни не здаються, а продовжують демонструвати нові перемоги. Про це повідомляється на сторінці "Територіальна оборона ЗС України" у Facebook.

Джерело опублікувало відео, на якому 228-й харківський батальйон Сил територіальної оборони ЗСУ показує, як знищує російських загарбників. Також харківські захисники показали свої трофеї.

Самі військові у відео зазначають, що підбили російську САУ останньої моделі. Наразі він стоїть у полях на Харківщині.

"Ось що буває, коли ти лізеш не на свою землю", - сказав один із військових.

ВІДЕО (Facebook).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• У Міністерстві оборони України повідомили, що зараз роблять російські окупанти на території Харківської області. За словами джерела, ворог намагався піти у контрнаступ у напрямку одного із населених пунктів на Харківщині. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Угруповання російських окупантів у районі Ізюму на території Харківської області останнім часом значно деградувало.

Радник голови Офісу Президента України Олексій Арестович розповів, чому зупинився наступ Збройних Сил України у напрямку Вовчанська Харківської області. Подробиці у нашому матеріалі. 

• У Харківській області українські військові пішли у контрнаступ і взяли полонених. У СБУ полонені розповіли, чому вони нібито не мали шансів відмовитися від війни та чому вони раді опинитися в полоні у ВСУ. Деталі читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися