На Харківщині окупанти розповсюджують фейк про неіснуючий гуманітарний коридор: людей просять бути обережними

Українська влада спростовує інформацію та повідомляє, що жодні коридори в цьому напрямку не були узгоджені

На тимчасово окупованих територіях російські загарбники розпускають фейкову інформацію. Одна з таких – нібито гуманітарний коридор 27 травня із Куп'янська на підконтрольну Україні територію. Про це повідомили у пресслужбі Борівської селищної ради.

За інформацією джерела, інформація про гуманітарний коридор стала з'являтися в соціальних мережах. Нібито 27 травня буде організовано гуманітарний коридор із міста Куп'янськ, і люди зможуть виїхати на підконтрольні Україні території. Водночас українські чиновники цю інформацію спростовують і повідомляють, що жодні коридори в цьому напрямку не були погоджені.

Зазначається, що таким чином оголошення окупантів про можливість виїзду може стати черговою провокацією проти мирного населення.

"Будь ласка, якщо у вас буде зв'язок з рідними та знайомими на окупованих територіях, перекажіть, щоб були обережними та не наражали себе на небезпеку", — просять у сільраді.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 У Харківській області поширюють черговий фейкЗагарбники намагаються переконати місцевих, що громада на Харківщині є частиною Росії. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У тимчасово окупованій Боровській громаді російські загарбники разом із місцевим колаборантами поширюють фейкову інформацію про те, що Харків "взято", до Києва "капітулював".

 На Харківщині пропагандисти розпускають фейкову новину про смерть американця Далтона Кеннеді.

• Окупанти запустили чергову фейкову інформацію про те, що на Харківщині нібито бійці ЗСУ здаються в полон.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися