Поїзд до Москви та чергові фейки: що відбувається на окупованій частині Харківщини

Загарбники запустили поїзд до Москви з одного із міст Харківської області

Борівська громада сьогодні залишається під тимчасовою окупацією російських військових. У пресслужбі Борівської сільради розповіли, що зараз відбувається на тимчасово окупованій території Харківщини та що роблять російські загарбники.

Так, за інформацією джерела, бойових дій у громаді зараз не ведеться. Проте ведеться підготовка до псевдореферендуму. Наразі громадою керують нещодавно представлений російський голова та призначений у квітні військовий комендант. Прислуговують їм місцеві колаборанти.

Окупаційні війська розташовуються у різних населених пунктах Борівської громади. Системи залпового вогню та ракетні установки загарбників працюють за позиціями ЗСУ та населеними пунктами, підконтрольними українській владі.

У пресслужбі зазначили, що загарбники зацікавлені в тому, щоб відновити залізничне сполучення, тому що їм так зручно здійснюватиме постачання зброї, техніки, боєприпасів з Росії через Куп'янськ та Борову на територію Донецької області.

Повідомляється, що залізничний міст у Новоплатонівці окупантам вдалося відновити. Крім того, із Куп'янська вже курсує пасажирський поїзд до Москви.

Серед місцевих жителів окупанти розповсюджують фейкову інформацію про те, що Борівщина – це частина Білгородської області Росії. Своєю чергою, люди в окупації не залишають спроб виїхати на підконтрольну Україні територію.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 У Харківській області поширюють черговий фейкЗагарбники намагаються переконати місцевих, що громада на Харківщині є частиною Росії. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У тимчасово окупованій Боровській громаді російські загарбники разом із місцевим колаборантами поширюють фейкову інформацію про те, що Харків "взято", до Києва "капітулював".

 На Харківщині пропагандисти розпускають фейкову новину про смерть американця Далтона Кеннеді.

• Окупанти запустили чергову фейкову інформацію про те, що на Харківщині нібито бійці ЗСУ здаються в полон.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися