Нічна атака окупантів на Харків провалилася: подробиці

Загарбники випускали вночі ракети по Харкову з Бєлгорода

Російські окупанти продовжують щодня обстрілювати Харків та Харківську область. Сьогоднішньої ночі війська РФ вкотре спробували завдати ракетного удару по Харкову, проте ЗСУ зруйнували їхні плани. Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

У ніч проти 13 липня російські загарбники випускали ракети по Харкову з Білгорода. Проте українським захисникам удалося їх вчасно збити.

"Вночі Харкову намагалися завдати ракетного удару, але наші ЗСУ зробили все, щоб білгородський "гостинець" від сусідів "загубився дорогою". Постраждалих немає", - зазначив Синєгубов.

Крім того, голова ХОДА нагадаємо, що за останню добу ворог обстріляв Індустріальний та Немишлянський райони міста. В результаті п'ять цивільних дістали поранення. Нині вони перебувають у лікарні та отримують всю необхідну допомогу, їх стан стабільний, загрози життю немає.

У харківській області продовжуються активні бойові дії. Війська РФ зосереджені на обороні утримуваних позицій. Синєгубов також зазначив, що окупанти робили спробу штурму у напрямку Довгенького. Проте ЗСУ змусили загарбників відійти із втратами.

Раніше видання "Коментарі. Харків" інформувало:

У Генштабі ЗСУ розповіли про те, що роблять російські окупанти у Харківській області 13 липня. Також повідомлено про обстріл Харкова та багатьох населених пунктів у Харківській області. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Російські окупанти обстріляли один із районів Харкова. внаслідок обстрілу снаряд потрапив у двір між житловими будинками. Частково було пошкоджено розташовані поруч будівлі. У поліції Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали наслідки обстрілу.

 У Харкові залишається дуже напружена ситуація, у зв'язку з чим мер міста Ігор Терехов просить людей утримуватися поки що від прогулянок. За словами Ігоря Терехова, зараз обстріл ведеться по кілька разів на день. На цей момент у місті немає району, який був би безпечним.



Джерело: https://t.me/synegubov/3641
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися