На Харківщині пролунав вибух на ворожому складі БК (ВІДЕО)

У Мережі опублікували ефектне відео знищення складу БК

На Харківщині українські захисники продовжують знищувати російських окупантів та їх склади БК. Про це повідомляється в Telegram-каналі "СтратКом ЗСУ".

Сьогодні було опубліковано інформацію про те, що на Харківському напрямку було підірвано черговий польовий склад БК, а разом з тим було ліквідовано частину російських загарбників.

На каналі "СтратКом ЗСУ" опублікували ефектне відео знищення одного зі складів.

Нагадаємо, що в ніч проти 19 липня на Харківщині лунали вибухи. Як повідомили у Telegram-каналі Збройних сил України, це українські воїни влаштували "сюрприз" російським окупантам. Так, на околицях міста Вовчанськ стався вибух на складі БК, вздовж залізниці.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

У Харківській області вибухнув танк російських окупантів. У Мережі опублікували відео моменту вибуху танка, що горить. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

У Харківській області ЗСУ точним ударом знищили захований танк. Також під Ізюмом українські бійці збили ворожий безпілотник Zala. Російські видання повідомляли, що дані безпілотник є невразливим для українських систем РЕБ.

Рано вранці 26 липня у Харкові та Харківській області пролунали вибухи. У Харківській обласній військовій адміністрації повідомили подробиці події. За інформацією джерела, ракетний удар було здійснено з міста Білгород. В результаті було пошкоджено цивільну інфраструктуру.

У Харківській області вже другий місяць розбирають завали Будинку культури. 23-24 липня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС демонтували аварійні конструкції на висоті, які могли зруйнуватись. У пресслужбі ДСНС показали фото руйнувань.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися