Ракетний удар по Харкову: у Мережі з'явилися ФОТО наслідків

Внаслідок ракетного обстрілу Харкова та Харківської області було пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури та освітній заклад

Вранці 27 липня російські окупанти завдали чергового ракетного удару по місту Харків. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

За інформацією джерела, приблизно о 4:30 пролунали вибухи в Індустріальному районі міста. Пізніше було встановлено, що внаслідок обстрілу було пошкоджено завод.

picture

Крім того, спалахнули десять автомобілів. Площа загоряння становила близько 100 кв. метрів.

picture

Також сьогодні вранці військові Росії обстріляли Харківську область. Так, приблизно о 4:20 ранку вибухи пролунали у смт Кочеток Чугуївського району. Незабаром було встановлено, що окупанти ракетним ударом зруйнували один із навчальних корпусів навчального закладу.

picture

За процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато провадження за ч. 1 ст. 438 КК України. Також розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни за процесуального керівництва Немишлянської окружної прокуратури Харкова.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" інформувало:

У Харківській області ЗСУ точним ударом знищили захований танк. Також під Ізюмом українські бійці збили ворожий безпілотник Zala. Російські видання повідомляли, що дані безпілотника невразливі для українських систем РЕБ. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області вибухнув танк російських окупантів. У Мережі опублікували відео моменту вибуху танка, що горить. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов розповів про ситуацію в Харкові та області станом на ранок 27 липня. За його словами, за останню добу окупанти завдавали ударів по Харкову, а також Чугуївському, Харківському та Богодухівському районам області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися