Війська РФ обстріляли Харків 8 серпня: у поліції показали ФОТО наслідків

Внаслідок обстрілів загинула одна людина

Сьогодні вранці російські окупанти обстріляли район Павлове Поле із РСЗВ "Ураган". Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомив начальник Слідчого управління ГУНП України у Харківській області Сергій Болвінов.

Вибухи у Харкові пролунали сьогодні, 8 серпня, приблизно о 10:15 – 10:20. Після цього голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов звернувся до жителів міста та попросив усіх залишатися в укриттях до закінчення повітряної тривоги. Він також додав, що один із "прильотів" був у Шевченківському районі міста.

picture

Сергій Болвінов зазначає, що окупанти вели обстріл району Павлого Поля із РСЗВ "Ураган" (касетні снаряди). Внаслідок цього загинув 60-річний чоловік. Ще один місцевий 68-річний мешканець отримав поранення.

picture

"На щастя, понад 22 касетні снаряди не вибухнули. Жертв було б набагато більше. Слідчі вже на місці подій фіксують наслідки злочинів рашистів. Ніколи не пробачимо і не забудемо", - написав Болвінов.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" інформувало:

• Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов розповів про ситуацію у Харкові та області станом на 8 серпня. За останню добу ворог не припиняв обстрілу міста та області. Приблизно о 23:00 вибухи пролунали у Харкові, а після опівночі – у Харківській області. Докладніше про те, до куди потрапили ракети і які наслідки після нічних обстрілів Харкова та області читайте у нашому матеріалі.

• До мешканців Лозової звернулася міська влада та повідомила про те, що протягом дня місцеві можуть чути гучні звуки. Проте лозовчанам пояснили причину та попросили не панікувати.

 Російські окупанти обстріляли село Олександрівка у Золочівському районі Харківської області. Артилерійський снаряд прилетів просто до одного з приватних будинків, що розташований у селі. детальніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися