Війна в Україні: що роблять окупанти у Харківській області (ФОТО)

Російські окупанти продовжують обстрілювати Харківщину

Сьогодні розпочався 168 день війни, яку Росія розв'язала проти України. Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєегубов у своєму Telegram-каналі розповів про ситуацію на Харківщині.

Так, за останню добу військові Росії не обстрілювали Харків, але вели обстріли по населених пунктах Харківського, Ізюмського та Чугуївського районів. Вчора протягом дня село Циркуни обстрілювали майже безперервно.

picture

В результаті в селі було зафіксовано велику кількість руйнувань. Зруйновано приватні домоволодіння, господарські споруди, гаражі, магазин. Від ворожих снарядів сталося 16 пожеж. 64-річна жінка отримала поранення.

picture

На лінії зіткнення російські загарбники використовують проти наших захисників танки, ствольну та реактивну артилерію.

На Харківському напрямку ворог намагався наступати у районі Ветеринарне – Уди. Однак, не маючи успіху, був змушений відійти назад із втратами. У районі Байрак – Гусарівка бої продовжуються досі.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харківській області вдалося звільнити від російських окупантів село Дмитрівка. Водночас було деокуповано село Мазанівка, що на Донеччині. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Окупанти обстріляли ракетами селище на Харківщині. За словами голови громади, такого терору проти мирного населення селище раніше ніколи не знало. Він також показав фотографії наслідків ракетного обстрілу, на яких видно велику кількість руйнувань.

 Українські воїни ефектно знищили окупантів та їх склад із боєприпасами на Харківщині. розвідникам вдалося виявити місце базування підрозділу російських окупаційних військ. Також було зафіксовано факт вивантаження артилерійських боєприпасів. Після цього гвардійці передали координати мети українським артилеристам, а потім здійснили коригування вогню.



Джерело: https://t.me/synegubov/3878
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися