На Харківщині злетіли в повітря російські танки: ефектне ВІДЕО

У Мережі опублікували ефектне відео знищення військової техніки та живої сили ворога

Сьогодні розпочався 168-й день війни, яку Росія розв'язала проти України. Наші захисники щодня продовжують захищати рідну землю та боротися з окупантами на всіх напрямках. На сторінці Сухопутних військ ЗС України у соціальній мережі Facebook повідомили, як українські вояки знищили військову техніку та окупантів у Харківській області.

Так, бійці бригади "Холодний Яр" відстежили техніку військових Росії, що пересувається, на території Харківської області, а потім завдали по ній точних ударів. В результаті на повітря злетіли кілька бойових машин окупантів, а також, судячи з ролика, ворог зазнав втрат серед особового складу.

"93-а ОМБр Холодний Яр підігріває загарбників у Харківській області", - йдеться у повідомленні.

На сторінці Сухопутних військ ЗС України у Facebook також опублікували ефектне відео знищення військової техніки та живої сили ворога.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харківській області вдалося звільнити від російських окупантів село Дмитрівка. Водночас було деокуповано село Мазанівка, що на Донеччині. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Окупанти обстріляли ракетами селище на Харківщині. За словами голови громади, такого терору проти мирного населення селище раніше ніколи не знало. Він також показав фотографії наслідків ракетного обстрілу, на яких видно велику кількість руйнувань.

 Українські воїни ефектно знищили окупантів та їх склад із боєприпасами на Харківщині. розвідникам вдалося виявити місце базування підрозділу російських окупаційних військ. Також було зафіксовано факт вивантаження артилерійських боєприпасів. Після цього гвардійці передали координати мети українським артилеристам, а потім здійснили коригування вогню.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися