У поліції показали ФОТО руйнувань у Харкові після нічного обстрілу

У ніч на 12 серпня у Харкові пролунала серія вибухів

Сьогоднішньої ночі російські окупанти вкотре здійснили ракетні удари по місту Харків. У пресслужбі поліції Харківської області опублікували фотографії руйнувань після обстрілу.

Вибухи у місті пролунали близько 3:00. Російські загарбники вдарили одразу на кількох районах - Слобідському, новобаварському та Київському. На щастя, серед населення немає жертв та постраждалих.

picture

За інформацією джерела, у Слобідському районі внаслідок ракетного удару було пошкоджено корпуси вищого навчального закладу. Пошкоджено та частково зруйновано їдальню, складські приміщення, фасади прилеглих будівель, автомобілі.

picture

У Новобаварському районі боєприпасом країни-агресора частково зруйновано фасадну частину, дах та вікна адміністративної будівлі. Пошкоджено сусідні будинки та автомобілі.

picture

На місце події невдовзі після того, що сталося, прибули слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, криміналісти та вибухотехніки. Поліцейські вилучають фрагменти ракет та фіксують наслідки обстрілів.

picture

Зазначається, що слідчими було відкрито кримінальну справу ч.1 ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. Злочинцям загрожує покарання у вигляді довічного ув'язнення або від 8 до 12 років позбавлення волі.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Віцепрем'єр Ірина Верещук під час брифінгу повідомила, що в деяких регіонах можуть запровадити обов'язкову евакуацію, у тому числі й на ХарківщиніЦе пов'язано насамперед із неможливістю запустити опалення на деяких територіях.

• Експерти розповіли, чи слід оголошувати в місті евакуацію і чи може РФ знову атакувати Харків. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 Окупанти обстріляли ракетами селище на Харківщині. За словами голови громади, такого терору проти мирного населення селище раніше ніколи не знало. Він також показав фотографії наслідків ракетного обстрілу, на яких видно велику кількість руйнувань. Подробиці читайте у нашому матеріалі. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися