"Такого давно не було": Ігор Терехов прокоментував нічні вибухи у Харкові

Вночі було обстріляно п'ять районів Харкова з дев'яти.

Російські окупанти вкотре обстріляли Харків серед ночі. Мер міста Ігор Терехов у своєму Telegram-каналі повідомив деякі подробиці події.

16 серпня, приблизно о 02:15 у місті пролунала серія вибухів. З'ясувалося, що ворог вів обстріл по Шевченківському, Київському (практично по центру міста), Салтівському, Холодногірському та Індустріальному районам.

"Це п'ять із дев'яти районів Харкова. Такого радіуса удару ракетами по місту не було давно. У деяких випадках маємо руйнування інфраструктурних та інших об'єктів, доріг", - зазначив Терехов.

Також мер додав, що наразі інформації щодо постраждалих серед мирного населення немає. Деталі нічного обстрілу міста встановлюються.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харківській області вдалося звільнити від російських окупантів село Дмитрівка. Водночас було деокуповано село Мазанівка, що на Донеччині. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Окупанти обстріляли ракетами селище на Харківщині. За словами голови громади, такого терору проти мирного населення селище раніше ніколи не знало. Він також показав фотографії наслідків ракетного обстрілу, на яких видно велику кількість руйнувань. Подробиці читайте у нашому матеріалі. 

 Українські воїни ефектно знищили окупантів та їх склад із боєприпасами на Харківщині. розвідникам вдалося виявити місце базування підрозділу російських окупаційних військ. Також було зафіксовано факт вивантаження артилерійських боєприпасів. Після цього гвардійці передали координати мети українським артилеристам, а потім здійснили коригування вогню. Подробиці читайте у нашому матеріалі. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися