Як виглядає трамвайне депо у Харкові після обстрілу (ФОТО)

Попередньо, обстріл проводився з РСЗВ «Торнадо»

Харків вкотре опинився під обстрілами з боку російських військових. Внаслідок цього було пошкоджено трамвайне депо. Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

Увечері 16 серпня, приблизно о 17:00, у Харкові пролунали вибухи. Згодом стало відомо, що окупанти обстріляли Салтівський район міста. За інформацією джерела, внаслідок ворожого обстрілу було пошкоджено трамвайне депо.

picture

Крім того, у гаражному кооперативі виникла пожежа площею близько 100 кв.

picture

За попередньою інформацією, обстріл здійснювався з РСЗВ "Торнадо" за напрямком Липців.

picture

За процесуального керівництва Салтівської окружної прокуратури м. Харкова розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Віцепрем'єр Ірина Верещук під час брифінгу повідомила, що в деяких регіонах можуть запровадити обов'язкову евакуацію, у тому числі й на ХарківщиніЦе пов'язано насамперед із неможливістю запустити опалення на деяких територіях. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Експерти розповіли, чи слід оголошувати в місті евакуацію і чи може РФ знову атакувати Харків. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 Окупанти обстріляли ракетами селище на Харківщині. За словами голови громади, такого терору проти мирного населення селище раніше ніколи не знало. Він також показав фотографії наслідків ракетного обстрілу, на яких видно велику кількість руйнувань. Подробиці читайте у нашому матеріалі. 

 Протягом останньої доби російські окупанти обстрілювали Харків та кілька районів області. Загарбники завдавали ракетних ударів по Харківському, Ізюмському, Чугуївському та Богодухівському районам. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися