На Харківщині на лінії фронту практично знищено селище: як воно виглядає (ФОТО)

Сьогодні селище практично не придатне для життя

Селище розплідник Російсько-Лозівського старостинського округу практично повністю знищили російські окупанти. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова територіальної громади В'ячеслав Задоренко.

Населений пункт розташований на лінії фронту. За словами Задоренка, окупанти щодня обстрілюють його із важкої артилерії, бронетехніки, мінометів, періодично здійснюють авіанальоти.

picture

На сьогодні селище Розплідник вже практично не придатне для життя.

picture

Задоренко опублікував фотосвідоцтво деяких руйнувань цивільних об'єктів.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

Протягом останньої доби російські окупанти обстрілювали Харків та кілька районів області. Загарбники завдавали ракетних ударів по Харківському, Ізюмському, Чугуївському та Богодухівському районам. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Мер Харкова Ігор Терехов розповів про ситуацію у місті 17 серпня. За його словами, останнім часом інтенсивність обстрілу міста значно посилилася. Крім того, окупанти намагаються знищувати громадський транспорт у місті.

 Віцепрем'єр Ірина Верещук під час брифінгу повідомила, що в деяких регіонах можуть запровадити обов'язкову евакуацію, у тому числі й на ХарківщиніЦе пов'язано насамперед із неможливістю запустити опалення на деяких територіях. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Експерти розповіли, чи слід оголошувати в місті евакуацію і чи може РФ знову атакувати ХарківУкраїнська влада схвалює рішення про евакуацію, виходячи з оцінки реальної ситуації та прогнозів її розвитку. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися