"Руський мир забрав життя моєї матусі": відома спортсменка прокоментувала обстріл Харкова (ФОТО)

Спортсменка опублікувала в соцмережі пост скорботи

Під час ранкового обстрілу Харкова загинула мати відомої української легкоатлетки Катерини Табашник. Про це спортсменка повідомила у своєму Instagram, передає видання "Суспільне".

Вранці 18 серпня російські окупанти завдали ракетних ударів по двох районах міста. У Слобідському районі росіяни обстріляли гуртожиток, у якому перебували мирні жителі. Як виявилося, в ньому проживала і мама українки легкоатлетки Катерини Табашник.

picture

"Російський світ забрав життя моєї матусі. Звільнив мене від дому і всього мого життя. Як я вас ненавиджу", - написала Табашник у своєму Instagram.

Як передає "Суспільне", посилаючись на інформацію від очевидців, під завалами у гуртожитку було знайдено нагороди та грамоти Катерини Табашник, які зберігала родина.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 17 серпня російські військові здійснили ракетний удар по харківському гуртожитку, в якому перебували люди. Внаслідок пригоди є велика кількість загиблих та постраждалих. Будівля гуртожиток повністю зруйнована. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

 Україна просить у Заходу додаткову військову допомогу після жорстокого обстрілу Харкова, влаштованого росіянами 17 серпня. Ракета потрапила до гуртожитку, де проживали глухонімі люди. Вони просто не чути сирени повітряної тривоги, а також не можуть відгукнутися, коли рятувальники під час розбору завалів оголошують тишу.

 Віцепрем'єр Ірина Верещук під час брифінгу повідомила, що в деяких регіонах можуть запровадити обов'язкову евакуацію, у тому числі й на ХарківщиніЦе пов'язано насамперед із неможливістю запустити опалення на деяких територіях. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися