Українські воїни ефектно знищили російський танк на Харківщині (ВІДЕО)

У Мережі опублікували ефектне відео знищення російської військової техніки

Українські військові продовжують знищувати техніку окупантів у Харківській області. У Telegram-каналі "СтратКом ЗСУ" було опубліковано ефектне відео знищення танка супротивника.

За інформацією джерела, на Ізюмському напрямку воїни 49 батальйону та 30 бригади Сил оборони України виявили ворожий танк, замаскований серед дерев. Потім наші захисники влучним ударом розгромили російську військову техніку.

Нагадаємо, що у східній частині селища Тернова під час операції бійцями ССО АЗОВ Харків було знищено 2 автомобілі, 2 БМП, контрольно-спостережний пункт, склад із БК, а також сім одиниць живої сили противника.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 17 серпня російські військові здійснили ракетний удар по харківському гуртожитку, в якому перебували люди. Внаслідок пригоди є велика кількість загиблих та постраждалих. Будівля гуртожиток повністю зруйнована. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

 Україна просить у Заходу додаткову військову допомогу після жорстокого обстрілу Харкова, влаштованого росіянами 17 серпня. Ракета потрапила до гуртожитку, де проживали глухонімі люди. Вони просто не чути сирени повітряної тривоги, а також не можуть відгукнутися, коли рятувальники під час розбору завалів оголошують тишу.

 Віцепрем'єр Ірина Верещук під час брифінгу повідомила, що в деяких регіонах можуть запровадити обов'язкову евакуацію, у тому числі й на ХарківщиніЦе пов'язано насамперед із неможливістю запустити опалення на деяких територіях. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися